Om mig

Lidt om mig

Mit navn er Bent Kyndesen og jer er 57 år.

Jeg har arbejdet med tarotkort siden 1993, hvor jeg opdagede hvor fantastisk præcise tarotkortene er i deres beskrivelse af den situation, som man står i, og hvad der ligger lige for at skulle ske. Samtidigt er det altid en utrolig god guidning som de giver.

I 2008-09 tog jeg en clairvoyanceuddannelse, hvor jeg også kom til at arbejde med afdødekontakt og husrensning.

Nogen vil måske spørge, om man behøves at uddanne sig, hvis man er clairvoyant.

Jeg sammenligner det lidt med, at du kan godt være et talent somChristian Eriksen; men hvis du ikke får træning, vil du ikke kunne nå de højder, som han er nået. Det samme gælder for clairvoyance.

Siden 2014 har jeg siddet som fysisk medie i en cirkel. Som fysisk medie sætter man sig selv til og sin hjerneaktivitet til side og lader den afdøde tale direkte igennem dig, så budskaberne når ufiltrerede og uredigerede igennem.

Samtidigt med dannes der i en sådan fysisk cirkel et fysisk stof, der hedder ektoplasma, som bevirker, at der kan dannes lyde og flyttes ting – og hvis man er et rigtig dygtigt medie, kan de afdøde vise sig i fysisk form via ektoplasmaen.

En af de dygtigste medier, vi har haft i Danmark er Ejnar Nielsen – læs gerne mere om dette i “Den åndelige Virkelighed” som er skrevet af Jens Johansen.