Afdødekontakt og husrensning

Afdødekontakt

Når vi dør, er det kun vores fysiske krop, der dør. Vores sjæl ”går over på den anden side” – dvs. den lever videre uden en fysisk krop.

Sjælen har stadig en bevidsthed, som nu kan arbejde uden hjernens begrænsninger og modstand. Det betyder, at hvis vi kontakter den ”afdøde” sjæl, vil vi kunne modtage budskaber og meddelelser fra den. Så hvis man ikke har fået snakket sammen med fx sin far op til at han døde, vil man kunne kommunikere med hans sjæl gennem mig som medie.

Dog er det sådan, at vi ikke bare kan bestemme, hvem vi vil kommunikere med på den anden side. De afgør selv, om det giver mening, at vi tager kontakt. Dog er det ofte, at hvis du får ideen om at tage kontakt igennem et bestemt medie, er det fordi den afdøde leder dig på vej til en kontakt.

I en afdødekontakt kan man somme tider få kontakt med flere afdøde, som benytter lejligheden, når der nu er hul igennem, til at komme med budskaber.

Når du kommer til en afdødekontakt hos mig, vil jeg altid sørge for, at vi har et bevis for, at det er fx din far der er igennem, ved at de skal kunne fortælle noget specifikt, der er et fælles minde for jer, eller en bestemt ting, som var I dit barndomshjem eller lignende. Ellers er vi ikke sikre på, at vi har en ”ægte” kontakt.

Husrensning

Hvis du har noget i dit hus, der giver ”ballade”, fx i form af dårlig energi, følelsen af ikke at være alene eller blive overvåget, eller der er lyde og ting der flytter sig, kan jeg hjælpe med at der kan blive ro i huset igen.

Årsagen kan enten være et energiaftryk, hvor energien hænger i huset efter de tidligere ejere – lidt ligesom et fingeraftryk – eller det kan være en afdød, der ikke er klar over, at de skal videre fra denne inkarnation, og tror, at det stadigvæk er deres hus – eller en, der er bange for at gå over på den anden side, fx fordi vedkommende er bange for at komme i helvede.

Ved en husrensning går jeg rundt i huset og mærker ind på, hvad der er i huset. Herefter snakker vi sammen for at høre om det stemmer overens med, hvad du mærker. Til sidst renser jeg huset og vi mærker efter sammen, om det nu mærkes anderledes.